Πληροφορίες Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Όλα τα προϊόντα μας παραδίδονται μέσω courier (ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ) στην πόρτα σας σε ολόκληρη την Ελλάδα, ακόμη και στις χαρακτηρισμένες δυσπρόσιτες περιοχές . Ο χρόνος παράδοσης είναι για όλη την Ελλάδα 1-3 εργάσιμες ημέρες. O χρόνος παράδοσης ποικίλει μόνο σε δυσπρόσιτες περιοχές και σε νησιά.

Όλα τα εμπορεύματα συνοδεύονται από το νόμιμο φορολογικό παραστατικό.

To ηλεκτρονικό κατάστημα Medhouse.gr  προσφέρει δωρεάν μεταφορικά στην Ελλάδα σε όλες τις παραγγελίες άνω των 80 € . Το κόστος για παραγγελίες κάτω από 80 € είναι η απλή αποστολή με την Εταιρεία Ταχυμεταφορών ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ  +2 € και αποστολή με αντικαταβολή σύνολο +4 €, καθώς και με την εταιρεία μεταφορών INTRALINK για προϊόντα μεγαλύτερου βάρους και όγκου, όπως παρακάτω:

  • Βάρος από 5 – 10kg κόστος 5€.
  • Βάρος από 10 – 50kg κόστος 10€.
  • Βάρος άνω των 20kg κόστος 25€.

Πότε θα παραδώσετε την παραγγελία;

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται την δεύτερη εργάσιμη, από την ημέρα που ολοκληρώσατε την παραγγελία σας. Οι παραγγελίες για ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ (έως 5kg) ή με την εταιρεία μεταφορών INTRALINK.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε την “Κατάσταση” της παραγγελίας σας μεταβαίνοντας στο link «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Ο καταναλωτής μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα της υπαναχώρησης 14 ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας του και να ζητήσει επιστροφή χρημάτων και όχι απαραίτητα νέα παραγγελία, χωρίς να αιτιολογήσει την επιστροφή, υπό την προΫπόθεση ότι το προϊόν οφείλει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση χωρίς φθορές, χτυπήματα και εκδορές.
Η Medhouse.gr οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσει να επιστρέψει τα χρήματα εάν δεν λάβει τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους.
Στα χρήματα που θα επιστραφούν συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώθηκαν από τον καταναλωτή για την αγορά.

 

.

.